Firma profil    Butiksindretning    Vinduestjek    Vinduer og døre    Termoruder    EnergiRude    Gør det selv bad    Kontakt / Link
  Et Glarmesterfirma der har ry for at løse de umulige opgaver..

24. marts 2019 - 09:56:13  

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

Brusedøre med mere
    
Bruse døre og vægge med mere.

Brug af glas på badeværelser er blevet mere og mere benyttet, det giver et flot og eksklusivt look, og man har her muligheden for at designe sit eget drømme badeværelse både ved en renovering og ved en total udskiftning af hele badeværelset.

Vi er naturligvis gerne behjælpelig med rådgivning omkring projektering af opgaven samt valg af materialer.

Det hele kan leveres på deres adresse, eller afhentes hos os, ligesom De kan vælge at montere selv eller lade os klare alt lige fra måltagning til færdig arbejde.

Skal De lave en større renovering/ombygning kan vi også lave et total entreprise på opgaven i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartner.

Vi hjælper Dem fra ide til virkelighed, der er næsten ingen grænser for udformningen.

 
Glastyper.
Der findes mange typer af glas der kan bruges til indretningen af badeværelser, men en fællesnævner skal altid tages i betragtning, nemlig at alt glas i et badeværelse skal være person sikkerheds glas, (hærdet eller lamineret) for deres og andres sikkerhed ved uheld.

Af glastyper kan nævnes.:

Alle typer af klart glas og alle tykkelser. (Lamineret eller hærdet).

Forskellige typer af råglas, d ette gør glasset mere eller mindre translucent. (hærdet)
Satin (Frostet) glas i forskellige tykkelser, Matslebet glas der er translucent med meget høj lystransmittans, (hærdet eller lamineret).

Sandblæst glas er sandblæst til en jævn mat overflade. Glasset kan også forsynes med mønstre ved sandblæsning gennem skabeloner eller ved at variere sandblæsningsdybden. (hærdet eller lamineret).

Matlamineret glas består af almindeligt glas som lamineres sammen med en mat folie som gør glasset translucent med sandblæst udseende. Det har op til 60% lystransmittans men forhindrer gennemsyn. Det er en god løsning til for eksempel glastag hvor man vil have et diffust lys, afskærme for UV-stråling og som sikkerhedsglas forhindrer det glasnedfald.

Spejle i flere tykkelser, Ved at laminere to spejle sammen med de belagte sider mod hinanden eller ved at lægge en folie på bagsiden får man et sikkerhedsspejl, til for eksempel aktivitetsrum. Da spejlets sølvbelægning bliver helt indkapslet er det desuden et udmærket spejl til vådrum.

Tråd glas både som råglas og klart glas. Tråd glas indeholder et tyndt ståltrådsnet, som holder  glasstykkerne sammen når glasset sprækker, så tætheden og stabiliteten opretholdes.
Dette er et meget flot og anderledes glas til f.eks. hylder i åbne skabe.

Kan også bruges som brandglas i kategori E. (F30 & F60)

Bearbejdning af glasset.

Alle glas typerne kan videre bearbejdes med blandt andet, slebne kanter. Poleret kanter, facetslebne kanter (ikke råglas), og i forskellige former, runde, trekantet, skæve kanter, buet med mere.
Man kan også UV lime glas sammen, det kunne f.eks. være hvis man vil ha en hylde til at svæve på sit badeværelses spejl, ved denne løsning ses limningen ikke, det er en elegant og anderledes løsning.

Beslag, håndtag og hængsler med mere.

For et perfekt resultat kræves en god kvalitet af div. fittings herunder dørknop, hængsler, spejl beslag stænger med mere, her bruger vi kun fittings af de bedste matrialer fra de førende fabrikker så som Stremler , Bohle, og Dorma .

Disse beslag fås i mange forskellige overflade behandlinger, Bla. Mat, chrom, forgyldte,

mat chrom, og i mange ral farver.   (se eksempler i farve skemaet)
            

  Sitemap  |  Privacy statement     Copyright © Glarmester Helge Nymand - All Rights Reserved.

Powered by MEDIA2 Content Management System.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!